Annons
Annons

Vilken yogamatta passar dig?

Yoga 25 Apr

En bra yogamatta kan göra stor skillnad på yogaklassen – vi hjälper dig att hitta den som passar just dig bäst!

Upplever du att händerna glider när du står i Nedåtgående hunden? Är det svårt att hålla balansen i Trädet? Här kan en bra yogamatta göra stor skillnad. Om yogamattan är för tjock ger den ett ostabilt underlag för balansövningar och handlederna belastas mer än nödvändigt i positioner där man balanserar på yogamattan. I vissa former av yoga gör man mycket av detta under ett yogapass, därför är det viktigt att välja yogamatta efter den typ av yoga som du tränar.

Abilica Yoga-/pilatesmatta

En yogamatta som är speciellt avsedd för yoga eller pilates. Yogamattan är 3 mm tjock och ger bra balans. Den är tillverkad av PVC och kan tvättas i 50 grader.

Abilica Nature YogaMat

En yogamatta som er tillverkad i ett helt nytt, miljövänligt material som heter PER. Denna yogamatta är 100 % biologiskt nedbrytbar.

Abilica ECO YogaMat

En yogamatta som är tillverkad i miljövänliga material. Yogamattan är tvåfärgad och 4 mm tjock. Denna yogamatta passar till både nybörjare och erfarna yogautövare.

Abilica Bamboo YogaMat

Unik yogamatta tillverkad av bambumaterial. Yogamattan passar perfekt för Bikram eller HotYoga eftersom mattan inte blir hal utan ligger stabilt på golvet. Bambumaterialet absorberar snabbt fukt, förhindrar bakterietillväxt och reducerar lukt. Kan tvättas i 30 grader.

 

Extrautrustning

Utöver alla yogamattor har Abilica även olika typer av extrautrustning inom yoga. Abilica YogaBag är en väska som är perfekt för förvaring och transport av yogamattan. Yogaväskan passar till alla yogamattor från Abilica och även alla andra, vanliga yogamattor. Det finns även 2 små fickor på utsidan för förvaring av andra småsaker.

För att komma djupare in i yogapositioner och dra mer nytta av yogaträningen kan det vara bra att investera i ett yogablock. Det är ett mycket användbart redskap för att både hjälpa till med stela ryggar och lättare utföra specifika yogapositioner. Ett yogablock kan ge stöd och balans så att du kan fortsätta utveckla din yogaträning. Oavsett om du är nybörjare inom yoga eller en avancerad utövare kan du ha stor nytta av det – och hos Abilica kan du dessutom köpa ett komplett YogaSet som dessutom innehåller en yogarem.

Vill du läsa mer om yoga?

Kolla in här för att ta en närmare titt på Abilicas yogaprodukter, och kolla in här för att ta del av träningsprogrammen till produkterna!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.