Annons

Supererbjudande på träningskryssning

Aktuellt 9 Dec 2015

Hälsokicken-mm

Tänk dig en helg på havet, full av intressanta föreläsningar, utmanande träningspass och god mat. Till råga på allt kommer vi vara på plats, tillsammans med massor av populära träningsprofiler. Låter det lockande? Häng med på Hälsokicken den 20 februari! Ange koden HFKick när du bokar din plats på http://www.vikingline.se/hitta-resa/kryssningar/temakryssningar/halsokicken/ för att få allt det här och mycket mer från 1 503 kronor.

Eller vad sägs om att dansa salsa med gladiatorn Aris “Phoenix” Sanchez eller träna som en ninja med Jenny “Kitsune” Adolfsson? Du kanske är sugen på att testa passet Wörkout med Pischa eller boxas med Linda “Lynx” Eklund? Du kan också få goda råd om träning och hälsa i Safe Educations PT-hörna och lära dig mer om raw food under föreläsningen med toppbloggaren Maya Nestorov.

Det här är bara några delar av det fullspäckade programmet som du får ta del av om du åker med Hälsokicken på Viking Line Cinderella, tillsammans med god mat, underhållning och boende i vald hyttkategori. Passa på att boka tidigt, de 100 första som bokar får specialerbjudande på Hälsa & Fitness samt gratis inträde till Fitnessgalan 2016.

Vi ser fram emot det, gör du?

Pischa

Hälsokicken-dance-fit

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.