Annons

Nå din målvikt på nolltid

Aktuellt 15 Jan

Annonssamarbete med Gymgrossisten

Du har bestämt dig. Du vill gå ner i vikt – och du vill göra det snabbt. Om det är svårt? Nej, med rätt metod och kosttillskott är det betydligt lättare än du tror
Om du redan har provat någon av de omtalade löpsedelsdieterna vet du att de innebär både krångliga regler, konstant hunger men framför allt, kortlivade resultat. Metoden vi förespråkar är något helt annat och som är baserad på etablerad, okomplicerad vetenskap med fokus på de viktigaste detaljerna.
Mottot är: träna smartast, inte hårdast – och det ska vara enkelt att äta nyttigt.

Så kan du gå ner 1 kilo i veckan
Anledningen till att du lagt på dig några extra kilon är heller ingen svår matematik.
Du har ätit för mycket och rört dig för lite. Men genom att ändra på just dessa faktorer kan du lika lätt vända trenden och faktiskt gå ned så mycket som 1 kg i veckan. Det svåra är att lägga sig på rätt nivå – hur mycket ska jag träna, och vad kan jag egentligen äta?

Skräddarsy ditt kost- och träningsschema
Om du ska följa ett träningsprogram eller ett kostschema måste det vara individanpassat.
Vad innebär det? Jo, du måste ta hänsyn till ditt utgångsläge, dina förutsättningar och ditt mål. Allt annat är bortkastad tid. Att komma över skräddarsydda tränings- och kostupplägg har dock länge varit dyrt och komplicerat. Fram till nu. Med hjälp av den kostnadsfria webbtjänsten Goalbreaker kan vem som helst generera individanpassade kostscheman och träningsprogram med ett par knapptryck.

Baserat på din startvikt, målvikt och önskat antal träningspass per vecka räknas ditt kaloribehov ut.
Därefter får du ett förslag på både kost- och träningsschema anpassade för dina unika förutsättningar. Förslagen är väldigt genomarbetade och har tagits fram för att du ska få så bra resultat som möjligt. Det handlar om smart kalorikontroll, så att du kan äta dig mätt – och effektiv träning, så att du får ut maximalt av varje minut som spenderas på gymmet.

Boosta din träning med rätt produkter
Genvägen till snabba resultat hittar du i korrekt konsumtion av rätt kosttillskott. Olika kosttillskott har olika egenskaper, och kan förbättra allt från prestation till återhämtning. Det gäller alltså att få i sig rätt produkt vid rätt tillfälle. Protein, som kanske främst är förknippat med muskeluppbyggnad, är till exempel en viktig komponent vid viktnedgång. Om proteinintaget är otillräckligt kommer du bränna muskler snarare än fett.

Whey-100 är ett kalorisnålt proteinpulver med snabbt upptag som är perfekt att dricka till frukost och efter träning. Ripped Pro är ett viktminskningstillskott som höjer ämnesomsättningen, piggar upp och minskar sötsuget. Ultimate BCAA innehåller aminosyror som motverkar muskelnedbrytning och mental trötthet, perfekt att ta innan träning. Supreme Casein är ett mättande proteinpulver med långsamt upptag, lämpar sig särskilt väl som mellan- och kvällsmål.

Annonssamarbete med Gymgrossisten

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.