Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Recept

Food Pharmacy bjuder på pasta Napoletana

Pasta Napoletana
4 portioner

1 vitlöksklyfta
2 stora tomater
6 soltorkade tomater
1 färsk dadel, urkärnad
½ dl kallpressad olivolja
1 tsk äppelcidervinäger
2 msk pumpakärnor
1 näve färsk basilika
Salt
Nymalen svartpeppar

Annons
  1. Skala och hacka vitlöken.
  2. Lägg den i en mixer tillsammans med tomater, dadel, olja och vinäger.
  3. Mixa till en bitig sås. Lägg i pumpakärnor och basilika och pulsa ett par gånger. Smaka av med salt och peppar.
  4. Värm upp till ljummen om du känner för det. Servera med valfri pasta eller gryn.

Recept från Food Phamarcy – Kokboken ges ut av Bonnier Fakta.

TEXT: Emma Samuelsson
FOTO: Ulrika Ekblom
RECEPT: Mia Clase och Lina Nertby Aurell

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.