ZUCCHINIRULLAR
12 stycken
Annons
- Skiva två zucchinier på längden med en potatisskalare så att du får långa remsor.
- Lägg ut remsorna på en stor tallrik och ringla över olivolja.
- Rör ihop 250 gram ricotta med en handfull mikroblad och lite citronsaft i en liten skål.
- Smaksätt med salt och peppar. Tillsätt 50 gram rostade pinjenötter för extra crunch.
- Lägg en sked ricottablandning i änden av varje zucchiniremsa.
- Rulla ihop och fäst med tandpetare. Servera som mellanmål eller tilltugg.
TEXT: NICOLA SHUBROOK OCH SARA VALFRIDSSON FOTO: SHUTTERSTOCK
Tags :
zucchinirullar
1 kommentar
Lämna en kommentar Avbryt svar
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.
Behöver mat inspiration! Toppen! Ska kika mer på din fina blogg!
. Julia