Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Recept

Vegansk mjukglass med lakritssmak

Den här mjukglassen gör definitivt succé i sommar!
2 portioner

  • 2 1/2 dl kokosgrädde
  • 2 msk kokossocker
  • En nypa vaniljpulver
  • 2 tsk lakritspulver
  • 1 msk raw lakritspastiller (Finns i välsorterade hälsokost- och matbutiker.)

1. Vispa kokosgrädde, kokossocker och vanilj fluffigt med elvisp. Vänd ner lakritspulvret och vispa så att allt blandas.

Annons

2. Tillsätt mer lakrits om det behövs. Ställ in i frysen och låt stelna. Mortla lakritspastillerna till små smulor och strö över vid servering.

Marias kommentar:
”Kokosgrädde blir bäst om den vispas med kalla verktyg, så släng in visparna och bunken i frysen så fort suget faller på. Om du inte har tålamod att vänta på att gräddsmeten ska frysa till glass så går det utmärkt att äta den direkt! Ett marshmallowfluffigt lakritsmoln är inte heller fy skam.”

AV: Emma Samuelsson FOTO: Lina Eidenberg Adamo

Beautyfood: 85 recept för skönhet inifrån ges ut av Norstedts och finns på bokus.com för 195 kronor.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.