De här recepten kommer göra succé på helgens julbord - både hos veganer och köttälskare. Jönssons frestelse (6 portioner) 15
Det finns många skäl till att välja bort animalier och bli vegan - här är några av dem.
Att äta veganskt är snällt mot miljön – men att välja vegetariskt är mer hållbart sett till världsförsörjningen, enligt forskare
Det är inte bara kött som hör hemma på grillen!
Vegetarianerna hade 25 % lägre risk att drabbas av ischemiska hjärtsjukdomar än de som åt kött och 8 % lägre risk att drabbas av cancer.
Hur skulle världen se ut om vi slutade äta animalier? Mycket bättre, enligt en ny studie.
Att skippa djuren på tallriken är inte bara gynnsamt för miljön, utan också för hälsan enligt två nya studier.
Musiker, skådespelare, komiker, politiker och idrottare – allt fler vill äta veganskt på heltid. Här är några av dem som har tagit steget och blivit veganer!
Det GÅR att äta sig till ”gröna” muskler!