Hälsa & Fitness
Annons
Annons
AktuelltPlus

Bränn fett och kom i toppform med supereffektiva GRIT

 

130386_grit

Skippa de timslånga gympassen – med den senaste fitnesstrenden GRIT kan du få bättre resultat på hälften så lång tid!

Det låter för bra för att vara sant, men det verkar faktiskt som om du kan få fantastiska resultat i gymmet med bara ett par högintensiva pass per vecka.

lock Den här artikeln är låst

Hälsa & Fitness - Plus

✓ Alla plus artiklar

19.00kr / månad

Annons

(Kan avslutas närsomhelst)

Hälsa & Fitness - Premium

✓ Alla plus artiklar
✓ Alla digitala tidningar

59.00kr / månad

(Kan avslutas närsomhelst)

Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

1 kommentar

  1. Jag var på Grit Cardio och ÄLSKADE träningsformen! 30 minuter med impulsiv konditionsträning som verkligen ökade pulsen och fick mig alldeles slutkörd när passet var klart. Älskar denna typen av träning då man verkligen kan känna att den är effektiv! 😀

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.