Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://halsafitness.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Aktuellt

En dag i Sara “Fitnessfeministen” Dahlströms liv

En dag i Saras liv

07:00
Väckarklockan ringer, men jag snoozar några gånger.

Annons

07:30
Går upp, känner mig stressad och lämnar hemmet inom tio minuter. Jag prioriterar definitivt sömn framför en lugn frukoststund.

08:00
Kommer till jobbet, äter en proteinbar och dricker en energidryck till frukost. Kollar mailen och Hälsa & Fitness sociala medier, och så börjar dagens arbete. Vad jag gör under arbetsdagen varierar mycket beroende på hur långt ifrån deadline vi är. Arbetssysslorna kan vara att planera inför kommande nummer, göra intervjuer, skriva texter eller kanske korrekturläsa.

12:00
Dags för träning! Jag tränar alltid på lunchen på vardagar. Jag vägrar gå upp tillräckligt tidigt för att hinna träna innan jobbet, och efter en hel arbetsdag är jag alldeles för trött för att ta mig till gymmet. Jag har sällan någon komplett plan över hur träningen ska se ut, men passen brukar bestå av en typisk strongmanövning – till exempel att gå med ett ok, dra en släde eller gå med tunga vikter i händerna – och en styrkelyftövning, som knäböj, bänkpress eller marklyft.

13:00
(Eller okej, kanske snarare 13:30) Tillbaka på jobbet och äter lunch vid skrivbordet.
Här passar jag på att uppdatera mig om forskningsläget för att förhoppningsvis hitta något intressant att skriva om till Hälsa & Fitness hemsida. Resten av dagen flyter på ungefär som på förmiddagen, om jag kommer på något vettigt kanske jag också skriver ett blogginlägg.

17:00
Slutar jobbet, handlar och åker hem. Det händer att jag hittar på något roligare, men oftast är jag så trött att jag bara vill hem och slänga mig i soffan och allra helst kolla på en dokumentär. Kanske hinner jag dansa en lite dans som jag filmar i slow motion och lägger upp på instagram, det har blivit lite av mitt signum.

20:00
Vid den här tiden brukar jag vara trött och gå och lägga mig. Ja, jag går och lägger mig ungefär vid samma tid som sjuåringar.
God natt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons
Annons
Yoga Bingo är en ny och underhållande version av att praktisera Yoga
Yoga Bingo är en ny och underhållande version av att praktisera Yoga