Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://halsafitness.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Aktuellt

Supererbjudande på träningskryssning

Hälsokicken-mm

Tänk dig en helg på havet, full av intressanta föreläsningar, utmanande träningspass och god mat. Till råga på allt kommer vi vara på plats, tillsammans med massor av populära träningsprofiler. Låter det lockande? Häng med på Hälsokicken den 20 februari! Ange koden HFKick när du bokar din plats på http://www.vikingline.se/hitta-resa/kryssningar/temakryssningar/halsokicken/ för att få allt det här och mycket mer från 1 503 kronor.

Eller vad sägs om att dansa salsa med gladiatorn Aris “Phoenix” Sanchez eller träna som en ninja med Jenny “Kitsune” Adolfsson? Du kanske är sugen på att testa passet Wörkout med Pischa eller boxas med Linda “Lynx” Eklund? Du kan också få goda råd om träning och hälsa i Safe Educations PT-hörna och lära dig mer om raw food under föreläsningen med toppbloggaren Maya Nestorov.

Annons

Det här är bara några delar av det fullspäckade programmet som du får ta del av om du åker med Hälsokicken på Viking Line Cinderella, tillsammans med god mat, underhållning och boende i vald hyttkategori. Passa på att boka tidigt, de 100 första som bokar får specialerbjudande på Hälsa & Fitness samt gratis inträde till Fitnessgalan 2016.

Vi ser fram emot det, gör du?

Pischa

Hälsokicken-dance-fit

Sara Dahlström
Chefredaktör på Hälsa & Fitness som lyfter tunga vikter, dallrar med tjocka lår och bekämpar patriarkatet. Japp, allt på en och samma gång.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons
Annons
Yoga Bingo är en ny och underhållande version av att praktisera Yoga