Hälsa & Fitness
Aktuellt

Grilla miljösmart!

Grilla miljösmartVisste du att en engångsgrill är rena miljöboven, och inte sällan heller en orsak till bränder i naturen? Nu finns en miljösmart variant av engångsgrillen, som skonar naturen, är säker att använda och inte har några vassa kanter man kan skära sig på. Green Box BBQ kostar 49 kronor på bland annat Bauhaus och Maxi. Och när grillen är fixad, vad sägs om en knastrig senaps- eller limeskalsyoghurt, eller lite gazpachosalsa som tillbehör? Massvis med tips på läckra sallader och salsasåser som gör susen för grillkvällen hittar du i nya boken Såser, röror och andra grilltillbehör (Semic). Köp den på adlibris.com för 123 kronor.

 

Annons

 

 

 

Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.