Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://halsafitness.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Aktuellt

Möt Hälsa & Fitness nya chefredaktör

Hälsa & Fitness får en ny chefredaktör som ska utveckla hemsidan och tidningen vidare för att sprida träningsglädje – utan hets och ångest.

Som ni kan läsa i det senaste numret av Hälsa & Fitness som kommer ut i butik på torsdag så kommer den nuvarande chefredaktören Sara Valfridsson i fortsättningen fokusera helt på Hälsa & Fitness systertidning Yoga World. Därför tar 24-åriga Sara Dahlström (även känd som Fitnessfeministen) över stafettpinnen. Så här skriver hon om målen hon har som chefredaktör i ett nytt blogginlägg:

“Vad kommer konkret hända nu när jag tar över? Ja ni som läser Hälsa & Fitness behöver inte vara oroliga, det kommer inte ske några dramatiska förändringar. Men om ni vill ha en liten smidig punktlista så har ni här mina mål som chefredaktör:

Annons

1. Att skapa en tidning som är full av träningsglädje men fri från ångest och hets. Det har vi arbetat med länge på redaktionen, men det är lättare sagt än gjort när andra konkurrerande tidningar lockar med ytliga rubriker som “Gå ner i vikt snabbt” eller “Kom i strandform”. Men jag är övertygad om att vi inte behöver ännu en sådan tidning. Jag tror och hoppas att ni vill läsa om kost, träning och hälsa på ett underhållande men faktabaserat sätt – utan måsten och krav.

2. Att bryta normer. Jag ska göra vad jag kan för att ni ska få se olika kroppsformer, hudfärger, läggningar i Hälsa & Fitness.

3. Att ge er jäkligt bra läsning – både i tidningen och här på webben, där jag givetvis kommer fortsätta att uppdatera er med det senaste inom träning och hälsa.”

Ni kan läsa mer om Sara i hennes blogg, som du givetvis fortfarande hittar här på Hälsa & Fitness. Har ni några önskemål eller kommentarer? Några tips på hur Sara kan fortsätta leverera en grym tidning varje månad? Hör av er till [email protected] eller kommentera här under.

Lämna en kommentar

Annons
Annons
Annons
Yoga Bingo är en ny och underhållande version av att praktisera Yoga
Yoga Bingo är en ny och underhållande version av att praktisera Yoga