Hälsa & Fitness
Annons
Annons
AktuelltTräning

Populäraste träningslåtarna

Skärmavbild 2015-01-13 kl. 09.52.58

Har motivationen för att gå till gymmet redan börjat vackla? Oroa dig inte. Spotify hjälper dig med de senaste och mest populära låtarna till träningen som blåser liv i din motivation att ge det lilla extra. Spotify kan även avslöja att Katy Perry “Dark Horse” spelas mest frekvent i svenskarnas hörlurar på gymmet, tätt följt av Meghan Trainors “All About That Bass” och “The Arrival” med WZRD.

 

Här är svenskarnas mest populära låtar för träningen:

1. Dark Horse – Katy Perry 

Annons

2. All About That Bass – Meghan Trainor

3. The Arrival – WZRD

4. Bonfire Heart – James Blunt

5. Let’s Go – Calvin Harris

6. First Things First – Neon Trees

7. Pain – Jimmy Eat World

8. 9MM – David Banner

9. Mikronfonkåt – September

10. Animals – Nickleback

Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.