Annons
Annons

Veckans bästa blogginlägg

Aktuellt 16 Jun 2017

Här samlar vi fem blogginlägg som vi tycker är extra läsvärda från veckan som har gått. Trevlig läsning!

1. Proteinbar i tre lager

Tror du att en proteinbar behöver vara tråkig och torr? Tänk om, Elsa visar hur du gör en nyttig proteinbar i tre lager – resultatet blir mer som en tårta än som en vanlig proteinbar du köper i affären.

Här hittar du blogginlägget

2. Så gör du träningen till din terapi

Sara berättar om hur hon gjorde träningen till en typ av terapi som hjälper henne att klara vardagen, istället för något ångestframkallande och kravfyllt, och delar med sig av dina bästa tips på hur du kan göra detsamma.

Här hittar du blogginlägget

3. Gör din egen Ginger Ale

Fanny Roethlisberger har tipsat om hur du gör egen sockerfri Ginger Ale, och massor av andra svalkande och goda drycker. Vi kan garantera att det blir en storfavorit hos oss i sommar!

Här hittar du blogginlägget

4. Nyttiga hallongrottor

Elmina har delat med sig av ett supersmaskigt recept på hallongrottor som varken innehåller socker eller vete – perfekt till helgens fika kanske? Och som ni kan se på bilden är de klart godkända av även småttingarna.

Här hittar du blogginlägget

5. Enkelt och snabbt träningspass

Många av oss krånglar till träningen i onödan – faktum är att det kan vara riktigt enkelt! Annika har tipsat om ett träningspass som du gör på tio minuter och som kommer få upp pulsen och träna hela kroppen, trots att du bara gör en enda övning.

Här hittar du blogginlägget

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.