Hälsa & Fitness
Hälsa

5 hälsosamma sommarnyheter du hittar i mataffären

Gillar du hälsosamma godsaker? Längtar du till sommaren? Med de här nyheterna får du sommarkänsla – på ett riktigt gott och nyttigt sätt!

Barebells utökar glassortimentet med fyra nyheter: Caramel Pecan Ice Cream Stick, Hazelnut & Nougat Ice Cream Bar, Banana & Chocolate samt Raspberry Licorice Ice Cream Tub. Precis som alla Barebells produkter är de fria från tillsatt socker, men innehåller massvis med protein!

Nocco lanserar en begränsad sommarupplaga av deras populära energidryck. Den har en uppfriskande smak av jordgubb och är helt sockerfri, men innehåller både uppiggande koffein och muskelbyggande aminosyror.

Annons

Älskar du drycken Trocadero? Då kommer du förmodligen älska den här nyheten från GB. Den smakar nämligen som den klassiska drycken, utan att innehålla något socker.

Lohilo är mest kända för att tillverka proteinrika glassar, men nu lämnar de frysdisken och lanserar tre energidrycker. De somriga smakerna är Strawberry & Lime, Passion Fruit & Mango samt Honey Melon. De innehåller koffein och aminosyror och är dessutom tillverkade i Sverige.

Ännu en somrig nyhet från Barebells! Den här har smak av Lemon Curd och vit choklad och innehåller hela 20 gram protein, utan något tillsatt socker. Det är en begränsad sommarutgåva, så du får passa på att njuta under de närmaste månaderna.

Sara Dahlström
Chefredaktör på Hälsa & Fitness som lyfter tunga vikter, dallrar med tjocka lår och bekämpar patriarkatet. Japp, allt på en och samma gång.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.