Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Hälsa

Peppande statusuppdateringar

#PEPPANDE STATUSUPPDATERINGAR

Annons

Du kan uppmuntra andra att träna,utan att ens veta om det. Efter att ha studerat vilken påverkan motiverande tweets hade på dem som ville gå ner i vikt, upptäckte forskare från University of South Carolina att ju fler träningsrelaterade statusuppdateringar folk läste, desto mer gick de ner i vikt. Sociala nätverk visade sig vara en sådan hit bland bantarna i studien att de faktiskt tappade i genomsnitt 0,5 procent av sin kroppsvikt för var tionde läst tweet. Helt fantastiskt, så fortsätt twittra, facebooka, instagramma, blogga!

Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.