Hälsa & Fitness
Annons
Annons
KostPromotion

Den nya hälsotrenden: frukost till middag

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN RISENTA.

2

Tycker du att frukosten är dagens bästa måltid? Då passar den nya hälsotrenden ”brinner” dig perfekt!

Ordet ”brinner” är en sammanskrivning av frukost (breakfast) och middag (dinner), och är en amerikansk trend som går ut på att du äter frukost till middag. Det finns många anledningar till varför man väljer att äta frukostmat på kvällen – kanske hinner du inte sitta ner och njuta av din frukost på morgonen, eller får du helt enkelt inte nog av din goda frukost så att du vill äta den två gånger om dagen?

Annons

Din ”brinner” kan vara hur hälsosam och mättande som helst – men den kan också vara riktigt onyttigt, det beror helt på vilka ingredienser du använder. Ett enkelt sätt att göra den nyttigare är att byta ut de sockrade flingorna på yoghurten eller kvargen mot ett hälsosamma varianter. Risenta har flera goda alternativ gjorda på enbart naturliga råvaror med mycket smak och utan onödiga tillsatser. Prova dig fram för att hitta din favorit – och njut av din brinner.

Müsli
Risenta har nio olika müslisorter, och alla förutom en är helt utan tillsatt socker. De innehåller enbart naturliga råvaror med mycket smak och är utan onödiga tillsatser. En god och enkel smakförhöjare i din yoghurt eller kvarg till frukost eller brinner.

Granola
Risentas granola finns i fyra olika smaker, och alla består av blandade flingor, gryn och fiberrika frön. Dessa ingredienser rostas varsamt tillsammans med solrosolja och kryddor för att få en härlig och knaprig konsistens.Därefter tillsätts torkade bär, frukter och nötter, vilket ger Risentas granola en god smak och samtliga produkter är utan tillsatt socker.

Proteinflingor
Proteintrenden är här för att stanna, och det vet Risenta. Du som lever ett aktivt liv och tränar mycket behöver mer protein för att bygga muskler och hålla dig mätt, och Risentas proteinflingor är därför perfekta för dig. Flingorna är gjorda på naturliga råvaror som teffmjöl, kornmjöl, chiafrön och ärtprotein och innehåller 20% protein, de passar utmärkt till såväl frukost eller brinner som efter träningen när du behöver ett hälsosamt tillskott av protein.

3

HELA ARTIKELN ÄR ETT SAMARBETE MED RISENTA

Print

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN RISENTA.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.