Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost

Olga Rönnberg berättar om sin bokbok

Goda frukostar, snabba luncher och hälsosamma varianter av klassikerna – allt det och mycket mer hittar du i Olgas mat

Det här är ingen vanlig kokbok, berättar personliga tränaren och toppbloggaren Olga Rönnberg som har skrivit boken och fortsätter:

Annons

– Boken innehåller både recept och strategier för hur man ska hantera maten som aktiv kvinna. Man behöver inte äta separat från sin familj, man behöver inte tacka nej till allt som bjuds, man behöver inte stanna hemma för att man är rädd att äta för mycket. Allt detta hindrar oss från att leva livet fullt ut där maten är en del av livet.

Olga har tidigare skrivit flera böcker, men då med tema träning. På frågan varför hon ville skriva en bok om mat svarar hon:

– Efter att ha jobbat på nära håll med tusentals kvinnor och läst tusentals kostdagböcker så är det maten som är problemet hos de flesta kvinnor, det kan jag påstå till 150 procent. Bantning, dåligt samvete över en uppäten chokladkaka, gottgöra en middag med träning dagen efter… allt detta bidrog till boken. Recepten är lätta, snabba att göra och näringsrika. Man behöver inte vara kock för att kunna laga maten.

 

Olgas mat (Fitnessförlaget) av Olga Rönnberg.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.