Hälsa & Fitness
Annons
Annons
PlusRecept

Helrostad tandoriblomkål med ris och rostade cashewnötter

Portioner: 6
Tid: 50 minuter
Ugn: 175 grader

Ingredienser

Bas

  • 2 små blomkålshuvuden à 400 g (inklusive blast)

Tandoorimarinad

  • 1 ½–2 dl naturell fet yoghurt
  • 2–3 tsk garam masala eller kofta masala
  • 2 tsk finhackad ingefära
  • 1 tsk finhackad röd chili, eller chiliflakes
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 tsk flytande honung
lock Den här artikeln är låst

Hälsa & Fitness - Plus

✓ Alla plus artiklar

19kr / månad

Annons

(Kan avslutas närsomhelst)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.