Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Recept

Kikärtor med honung och kanel

Annons
  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Täck en plåt med bakplåtspapper.
  3. Skölj två burkar med kikärtor och torka dem med en handduk.
  4. Placera kikärtorna på en plåt och sätt in i ugnen i 45 minuter, vänd dem en gång i kvarten tills de är krispiga.
  5. Blanda en tesked mald kanel med en nypa muskotnöt och havssalt samt två matskedar honung.
  6. Ta ut kikärtorna från ugnen och häll över honungsblandningen. Servera direkt.

FOTO: SHUTTERSTOCK

Tags : Kikärtor

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.