Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]Livsstil

Tävling: Vinn lyxig yogawekeend på spahotellet Tanumstrand

Annonssamarbete med TANUMSTRAND

Här kan du tävla om två platser till Yogafusion på spahotellet Tanumstrand. Ett fantastiskt tillfälle att fylla på energiförråden med en avkopplande yogahelg vid havet.

Till Yogafusion är alla välkomna, både den som är nybörjare och den som är mer erfaren yogis. Under ledning av välkända lärare kommer man att få möjlighet att utforska flera olika yogaformer, meditation, vara med på workhops och mycket mer.

Bland lärarna finns välkända yoganamn som exempelvis Sam Aziz , Monika Björn och Shay Peretz. Det finns pass för alla nivåer och man erbjuder även föreläsningar om exempelvis mental träning och löpning.

Annons

Yogafusion TanumStrand är framtaget i samarbete med Yogayama och Ulrica Kollberg. Yogayama är Skandinaviens största yogaskola.

TanumStrand är en av västkustens största SPA och skärgårdshotell och ligger vid Skagerraks strandkant. En perfekt destination för den som vill träna, yoga eller bara vill koppla av vid havet. Den som deltar på Yogafusion kommer också kunna njuta av skaldjur, goda menyer och havsnära hotellogi.

Låter det som något för dig?
Då kan du vara med och tävla om två platser i tävlingsformuläret nedan.
Tävlingen avslutas 14 oktober 2018.

Psst… svaret på frågan kan du hitta här!

Pris: Yogafusion 19 – 21 oktober för 2 personer (Värde: 7600 SEK)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.