Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Promotion

Missa inte årets träningsfest!

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN WORKOUT PARTIES.

Workout-PartiesÄlskar du att träna, men också att dansa till musik från DJ:s, hänga i barer och träffa nya människor? Missa inte Workout Parties den 16 september – årets händelse för dig som föredrar träningsvärk framför huvudvärk!

På träningsfesten, som äger rum i Annexet i Stockholm, får du det bästa från två världar – glädjen och endorfinerna från träningen och feststämningen från nattklubben. Du får inte bara träna tuffa och roliga pass tillsammans med Sveriges hetaste träningsprofiler, utan också dansa till livemusik, dricka alkoholfria proteindrinkar i den fria baren och mingla runt bland tusentals andra tränings- och festsugna gäster. I biljetten ingår också en goodiebag, fullproppad med presenter!

Annons

Kvällens schema ser ut såhär:
17.00 – Insläpp och fest med DJ
18.30 – Workout: Peter Bláha & Aris Sanchez
19.15 – Panetoz uppträder
20.00 – Workout: Mårten Nylén
20.30 – Fest med DJ

Som om det inte är nog så får du 10% rabatt om du anger koden halsafitness när du bokar – och dessutom skickar vi en tidning i efterhand! Klicka här för att läsa mer och boka din plats. Vi ses på dansgolvet den 16 september!

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN WORKOUT PARTIES.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.