Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Promotion

Ta nästa steg med en träningsresa

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN GO ACTIVE TRAVEL.

Fitness, yoga eller triathlon – det finns en träningsresa för alla. Här förklarar vi varför träningsresan är den perfekta möjligheten att ta nästa steg i din träning, träffa inspirerande människor och släppa alla vardagens bekymmer.

Träningsresan är en semester där du kommer hem påfylld med solljus, piggare än någonsin och med motivation och inspiration att orka med alla krav från vardagslivet. Allt fler svenskar väljer att boka denna form av aktiva semester, och väldigt många ser också till att snabbt planera in nästa direkt vid hemkomsten.

För att försöka förstå hur träningsresan gått från en företeelse i marginalen till något gemene man och kvinna tar sig för tar vi in experthjälp av Sabina Dufberg, coach i TV-succén Biggest Loser, och Anna Gundemark från Go Active Travel, en stor aktör på marknaden.

”Vi har resor för alla”, säger Anna. “För dig som vill komma iväg en weekend och få inspiration och en paus från vardagen reser vi till Barcelona, där träningen är varierad och blandas med stadspuls. På triathlon- och löpresorna tränar vi gruppindelat. På så sätt får alla ut det mesta av sin resa och sedan samlas vi vid poolkanten, umgås och byter erfarenheter.”

Annons

Att komma iväg och träna en vecka ger mer resultat än vad man kan tro. På Go Active Travels träningsresor får du till exempel chans att träna med några av Sveriges bästa coacher som Sabina Dufberg, Jonas Colting och Emma Igelström.

”Det är resultatinriktad träning två gånger om dagen. Däremellan sol, god mat och avkoppling. Det ger resultat,” säger Sabina Dufberg, som leder Sabina Dufberg Training Camp Spanien i februari.

På många träningsresor kan det vara 100-tals personer på samma träningspass, men Go Active Travel är en av aktörerna som satsar på mindre grupper med max 30 personer. “Det gör att man lär känna varandra, och då spelar det ingen roll om du reser tillsammans med någon annan eller om du reser själv. På en träningsresa är gemenskapen en viktig del. Man svettas, skrattar och upplever tillsammans”, säger Anna Gundemark.

“Det bästa med att åka på en träningsresa är utan tvekan gemenskapen. Att träffa människor som gillar samma saker och förenas kring detta blir helt magiskt”, fyller Sabina Dufberg på med.

Sabina Dufberg
Följ med Sabina Dufberg på en träningsresa till Spanien tillsammans med Go Active Travel. Foto: Gaahlin Photography

Om träningsresor

Vem kan åka?
Alla! Det finns resor för dig som vill träna varierat och prova på nya träningsformer på din resa. Det finns också resor med inriktning på löpning, triathlon och längdskidor.

Hur länge måste jag vara borta?
Det finns resor som är från en helg, en weekend och en vecka.

Hur bokar jag?
Go Active Travel har ett stort utbud av träningsresor, men kolla också in Hälsa & Fitness träningskalender.

 

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN GO ACTIVE TRAVEL.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.