Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Promotion

TanumStrand – platsen för utmaningar och rekreation

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN TANUMSTRAND

Tanumstrand lockar inte bara besökare för semester, sol och bad. Spahotellet TanumStrand är också en perfekt plats för träning och outdoor året runt. Följ med oss till västkusten och ta reda på mer!

Omgivet av granitklippor och natursköna stränder är detta en utmärkt destination att besöka för dig som vill åka på en träningshelg men också kunna njuta av bra hotellstandard och ett vackert resmål. Till TanumStrand kan alla åka – oavsett om du är vardagsmotionär med ambition om att komma i form eller helt enkelt för att bara få må riktigt bra ett tag.

Inomhus på hotellet finns förutom spa, restaurang, möteslokaler också välutrustade gym, simbassäng, träningssal och en eventhall som rymmer riktigt stora evenemang.

Allt för träningen
Som vanligt är det lite extra intressant att kika på vad som står på schemat i träningsväg. Nu närmast väntar Öloppets Swimrun-camp den 10 – 11 juni för alla som vill slipa på formen inför nästa swimrun. Och den 16-18 juni har man möjlighet att åka på Summer Throwdown, en tävling som vänder sig till intermediate-atleter men som också lockar många nyfikna besökare.

Annons

För den som vill åka på ett svettigt kul och inspirerande event som passar alla träningsintresserade, återkommer TanumStrand varje halvår med populära Boost Camp TanumStrand. Karl Dyall, Maria Stjernqvist, Jonna Martinsson och Lotta Rahm finns på plats för att boosta oss. Den 30 september till 1 oktober är det dags igen!

Och alla Yogavänner ser förstås fram emot nästa YogaFusion TanumStrand, också det ett event som återkommer både höst och vår. Här hittar man ett generöst utbud av yogapass och meditionklasser ledda av proffsiga yogainstruktörer med olika inriktning.

Självklart kan du besöka TanumStrand vilken helg som helst under året för att gå på träningspass, ta en löparrunda längs strandkanten och njuta av behandlingar på SPA Horisont. Kajak, golf och spapaket finns bokningsbara större delen av året och tajmar du dessutom någon av hotellets träningscamp kommer helhetsupplevelsen adderas.

Med jämna mellanrum dyker det upp nya träningsevent, så håll koll för att säkra din plats!

Sug i dig av omgivningarna
Hotellet som är öppet året runt ligger mitt i den mest spektakulära delen av Bohusläns skärgård i direkt närhet till Kosterhavets nationalpark och med Väderöarna inom räckhåll. På nära håll ligger också naturreservatet Tjurpannan med storslagna vyer.  Du når TanumStrand lättast med bil, och där exempelvis bara 1,5 timmes resa från Göteborg.

Hotellet är beläget vid strandkanten med stor restaurang på bryggan. I Latitud 58° serveras kött, fisk och vegetarisk meny, mycket ekologiskt och närodlat. Naturligtvis frestar man med skaldjur och godsaker från havets skafferi, något som bör upplevas när man besöker en plats som denna– mitt i Fjällbacka skärgård!

Under sommaren är Bohuslän ett populärt besöksmål för alla semesterfirare. För er som reser som familj erbjuds ett stort utbud av lek, träning och äventyr på TanumStrand. SeaClub, ActionZone och Parkour – läs mer om detta på TanumStrands hemsida.

DETTA INLÄGG ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED TANUMSTRAND

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.