Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Promotion

Träningsresa till Turkiet

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN DETUR.

Följ med Detur på träningsresa till Turkiet och upplev träningsglädje när den är som bäst.

Vid kusten intill Kemer ligger All Inclusivehotellet Club Salima. Här njuter man av en fantastisk träningsvecka i en underbar miljö som inspirerar dig till goda vanor och träningsutveckling.

På den här träningsresan erbjuds ett stort och varierande utbud av nyttiga och roliga träningspass. Det finns alltid två pass samtidigt att välja på, ett lite lättare och ett lite tuffare – så att alla kan hitta någon träningsform som passar den egna träningsprofilen.

Annons

All träning och alla pass sker utomhus med närheten till havet. Välj mellan bland annat Yoga, Body Combat och Core. På kvällarna hålls det inspirerande föreläsningar med olika teman.

Detur-Club-Salima

Oavsett om man tränat länge och brinner för träna tillsammans med likasinnade, eller är helt ny inom träning och vill få en inspirerande kickstart, så hittar man alltid träningsaktiviteter som passar.

Instruktörerna på resan kommer att entusiasmera och coacha alla deltagare och hjälper alla att klara av alla aktiviteter på ett effektivt och smidigt sätt, så man får ut det mesta av träningen. De är välutbildade och har lång erfarenhet av att leda och utveckla på alla nivåer och många discipliner av träning. På resan ges möjlighet att uppleva en aktiv och spännande semestervecka med mycket träning, glädje och gemenskap.

Förutom ett heltäckande träningsprogram så erbjuds även andra aktiviteter. Varför inte passa på att göra någon spännande äventyrsaktivitet, som Canyoning, eller koppla av med ett spa-besök i Turkisk stil.

Läs mer om våra träningsresor här!

Detur-Club-Salima2

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN DETUR.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.