Hälsa & Fitness
[Tävling Avslutad]

VINN TRÄNINGSRESA VÄRD 12 995:-

VINN TRÄNINGSRESA!
Träna i soliga Portugal med några av Sveriges bästa instruktörer.

Vad sägs om en vecka i Portugal, fylld av sol, bad och träningsglädje tillsammans med några av Sveriges bästa gruppträningsinstruktörer? I samarbete med Les Mills och Springtime Travel har du just nu chansen att vinna just det. Den 20-27 maj går Les Mills SUPERSTAR Camp av stapeln i Monte Gordo i Portugal. Här har du möjligheten att träna tillsammans med finalisterna från Les Mills SUPERSTAR, lyssna på intressanta föreläsningar, äta god mat och inte minst njuta av en härlig solsemester. När du kommer hem har du förmodligen inte bara en snygg solbränna att visa upp, utan också rejält med inspiration och kunskap.

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna en plats på den här härliga resan, inklusive flyg, transfer och boende med halvpension på lyxiga Yellow Monte Gordo Beach Hotel, är att berätta för oss varför just du borde få åka med.

Annons

Tävlingen är avslutad – vinnaren presenteras inom kort. 

Tävlingen presenteras i samarbete med Les Mills och Springtime. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter för Hälsa & Fitness och Les Mills. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.