Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]

TÄVLING! Vinn årsförbrukning av frysta svenska bär

Tillsammans med bärexperten Finnerödja lottar Hälsa & Fitness ut 5 årsförbrukningar av svenska jordgubbar till ett värde av 500 kronor.

jordgubb_1640x840

Tävlingen är avslutad. Vinnarna hittar du här från och med den 5 december.

Annons

Tänk att få återuppleva och längta till sommaren med svenska jordgubbar! När dessa magiska bär dessutom har antiinflammatoriska egenskaper och erbjuder gott om vitaminer, finns det all anledning att göra jordgubbarna till en året runt-njutning.

Finnerödja lottar ut hela 5 årsförbrukningar av frysta svenska jordgubbar. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågan nedan och fylla i dina uppgifter. Svaret på frågan hittar du här.

Mer om Finnerödja
Finnerödja bevarar en del av sommarens skörd och säljer på året runt-basis i egna boxar med bär i lösvikt. Du hittar frysdiskarna i varje välsorterad livsmedelsbutik. Alla Finnerödjas bär är färskfrysta och garanterat fria från tillsatser.

Lycka till i tävlingen önskar Hälsa & Fitness-redaktionen!

DETTA ÄR EN ANNONS I SAMARBETE MED FINNERÖDJA

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.