Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]

Träningspaket med vitaminer och mineraler

Vi lottar ut ett träningspaket från Helhetshälsa till ett värde av 715 kronor, innehållande vitaminer och mineraler som är extra viktiga för dig som tränar mycket. Träningspaketet innehåller Antioxidantkomplett, med C- och E-vitamin, zink och selen som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och som behövs för ett normalt immunsystem. Dessa bidrar även till normal kollagenbildning, som finns i bland annat leder och benstomme. Du får också en burk magnesium som bidrar till en normal muskelfunktion, normal energiomsättning och minskad trötthet och utmattning. Slutligen får du också MSM, en organisk svavelförening som förekommer naturligt i kroppen.

För att vara med och tävla skickar du svaret på frågan nedan samt din adress och ditt telefonnummer till [email protected] med ordet Helhetshälsa i ämnesfältet.

Annons

Hur många milligram magnesium bör en vuxen kvinna få i sig dagligen enligt Livsmedelsverket?
1. 100 mg
X. 200 mg
2. 300 mg

Helhetshälsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.