Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]

Vinn årsförbrukning av Fitnessgurus proteinpulver

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN FITNESSGURU.

onewheyessentials-competitionprize-1640x840

Dags att fylla på proteinförrådet inför hösten? Var med och tävla om en årsförbrukning av Fitnessgurus högkvalitativa och goda proteinpulver One Whey® Essentials.

Det är dags för en nystart efter sommarens lata dagar, och oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra hälsan generellt kan ett högt intag av protein hjälpa dig att nå dit. Med proteinpulver blir det enkelt och smidigt att få i sig rätt mängd protein, och nu har du chansen att vinna ett storförråd av proteinpulver.

Annons

Och det är inte vilket proteinpulver helt som ligger i prispotten, utan Fitnessgurus One Whey® Essentials – ett svenskproducerat och högkvalitativt proteinpulver som finns i de nya supergoda smakerna Strawberry Milkshake, Double Rich Chocolate och Vanilla Ice Cream.

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna de tio påsarna med proteinpulver är att svara rätt på frågan nedan. Tips! Du kan hitta svaret här.

Vad är kampanjpriset på One Whey® Essentials?

 

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

fitnessguru-logo

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN FITNESSGURU.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.