Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]

Vinn en årsförbrukning Gainomax® Bars

gainomax

Tävla genom att publicera en peppande träningsbild på Instagram, och motivera i inlägget på vilket sätt Gainomax hjälper dig i din träning. Tagga @halsafitness, @gainomaxse samt hashtaga #gainomax.

PS! Just nu får du en tidningsprenumeration på något av magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World eller Fitness for Men när du köper 5 valfria Gainomax-produkter. Läs mer här!

Annons

Tävlingsregler

Tävlingen pågår från och med 2016-01-18 till och med 2016-03-27.

Du behöver vara minst 18 år och ha öppen profil för att vara med och tävla. Är du under 18 år behöver du en målsmans godkännande för att bidraget ska anses giltigt. Fler än ett bidrag får laddas upp, men du kan endast vinna en gång.  Du som deltar i tävlingen ansvarar själv för att övriga personer i bilden har godkänt att figurera på bild. Vinnaren samtycker att dess namn och tävlingsbidrag kan komma att publiceras på www.halsafitness.se, gainomax.com samt Hälsa&Fitness Instagram, Gainomax Instagram och Facebook.

Personuppgifter som lämnas av deltagaren med dennes tävlingsbidrag kommer endast att användas av Hälsa&Fitness och Gainomax för ändamål i samband med denna tävling. Uppgifterna kommer inte att användas för annan framtida marknadsföring från Hälsa&Fitness eller Gainomax.

Vinnaren utses av en opartisk jury bestående av representanter för Hälsa&Fitness. Vinner gör det bidrag med den mest kreativa bilden med tillhörande motivering. Vinnaren kontaktas via Instagram, och presenteras publikt efter avslutad tävlingsperiod.

Tävlingen har ett pris, en årsförbrukning av Gainomax, värde c a 7 000 kr (ca pris 18 kr x 365 dagar). Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter eller annan ekonomisk ersättning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Ansvarig för tävlingen är: DOHI Pusblishing, Deltavägen 3, 352 45 Växjö; 070 870 37 85

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.