Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]

Vinn en yogaresa till L.A

DEN HÄR ARTIKELN ÄR EN ANNONS FRÅN ZALANDO

SE_CONMA_Yogapushhalsaochfitness

Zalando lanserar ett projekt med allt för din yoga – och firar med en tävling där du bland annat kan vinna en resa för två till L.A.

Älskar du yoga och vill ha koll på det senaste inom yogavärlden och de tillhörande yogatrenderna? Eller är du en nybörjare som är nyfiken på att testa yoga för första gången? Oavsett om du är en fullfjädrad yogi eller en nyfiken nybörjare så hittar du det du söker i Zalandos stora yogaguide.

Namaste, Asana, Shanti och Bandhas – har du alltid undrat över vad vissa yogaord egentligen betyder? Du hittar nu dina svar genom att spana in det smidiga yogalexikonet. Eller så kanske du vill testa på att yoga hemifrån? Då är några av yogavideona perfekta för dig. Yogin Annie Clark vägleder och instruerar dig genom olika typer av yogaklasser – detox, aktiverande, avslappnande och stärkande – helt gratis, vart du vill. Utöver detta hittar du shoppingguider som hjälper dig att hitta de bästa redskapen och snyggaste kläderna, intervjuer med de främsta yogaexperterna och dessutom massor av inspiration.

Annons

Men det är inte allt – Zalando lanserar projektet med pompa och ståt genom att anordna en tävling, där du har chansen att vinna riktigt fina priser. Vad sägs om…

1:a pris
En resa till Los Angeles tillsammans med en vän, inklusive flyg med Air Berlin, sex nätter på hotell (W Los Angeles, West Beverly Hills) och såklart yogaklasser.

2:a pris
10 lyckliga vinner en varsin 1 års prenumeration på Yogaia, en hemsida där du kan delta i yogaklasser hemifrån.

3:e pris
5 lyckliga vinner en varsin uppsättning av utvalda Pukka-teer.

4:e pris
5 lyckliga vinner en varsin uppsättning av utvalda Your Superfood-produkter.

För att delta:
För att vara med och tävla om dessa otroliga priser ska du ta kort när du gör en av positionerna som du hittar på den här länken, och posta bilden på Instagram med hashtagen #zalandolovesyoga och @zalando. Tävlingen pågår fram till den 9 oktober.

Lycka till!

DEN HÄR ARTIKELN ÄR EN ANNONS FRÅN ZALANDO

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.