Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]

Vinn kompressionstights från Skins

SKINS är det kompressionsmärke som det forskats mest på i hela världen.

Det är bevisat att SKINS kläder ökar din uthållighet, styrka och effekt samtidigt som de minskar träningsvärk och risk för skada. SKINS lanserar nu sin nya serie DNAmic som är en uppgradering av den populära A200-serien. Nu har du chansen att vinna ett par tights från SKINS som gatukonstnären James Jirat Patradon designat. Vi lottar ut ett par Skins Womens’s Long Tights i färgen “Living Lines” bland er som surfar in på SKINS.se och ser filmen ”SKINS OR NOTHING” och sedan svarar på följande fråga:

Annons

Vilket tekniskt attribut erbjuder SKINS DNAmic i sin kompression?
1. Minskar blodflödeshastigheten
2. Mer syre till musklerna
3. Ökar mjölksyran

Tävlingen är avslutad – grattis säger vi till Susanne Jansson i Hässelby som visste att rätt svar är 2. Mer syre till musklerna.

Skins

Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.