Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]

Vinn lyxig spadag för två!

varberg2

Havsnära Varbergs Kurort ligger precis vid strandkanten och är först i Sverige med att kunna erbjuda Thalassospa, ett spakoncept där havet blir en del av spaavdelningens bad- och behandlingsupplevelser. 

Här står hela tiden de marina elementen i fokus, och det salta havsvattnet går som en röd tråd genom hela spaupplevelsen. Inomhuspoolen med 32-gradigt havsvatten gör det möjligt för besökare att få uppleva havet året runt, och det finns nya upplevelseduschar och bastur för den som vill prova det.

Annons

Varbers Kurort har kallbadhus och erbjuder behandlingar utefter dina egna önskemål som gäst (i samråd med terapeuten). I utbudet finns flera olika ansikts- och kroppsbehandlingar, tångbad och alginpackningar. Missa inte den horisontella duschen, en liggdusch med milda vattenstrålar i varierande temperatur som avlöser varandra.

Läs mer om spaet på varbergskurort.se!

 

TÄVLING
I vinsten ingår en heldags spa på Varbergs Kurort för två inklusive lunchbuffé (värde per person 850–1 050 kronor beroende på veckodag). Njut av havsvattenpoolen och skapa din egen badupplevelse med Kerstin Florians härliga produkter, ett produktkit ingår i paketet. Självklart får ni även fri tillgång till träningsmenyn med gym och instruktörsledda pass under dagen.

Ordet thalasso kommer från det grekiska ordet ”thalassa” – vad betyder det? 

Tävlingen är avslutad – grattis säger vi till Malin Eriksson i Bromma, som visste att rätt svar är hav.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.