Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]

Vinn skidresa till Zillertal

Skidor
Copyright: Zillertal Tourismus

Nu har du chansen att vinna en resa till Zillertal i Österrike – du kommer få uppleva fantastisk skidåkning, och dessutom få starka ben på köpet.

Träning är inte bara det du gör på gymmet – att ta sig ner för en stor, vit backe ger bra träning för både din kondition och för dina muskler. Dessutom är det fantastiskt roligt! Med 508 optimerade pistkilometer som du når från de 179 liftanläggningarna erbjuder Zillertal den perfekta skidåkningen. Det spelar ingen roll om du aldrig har stått på ett par skidor tidigare, om du tillhör toppeliten eller kanske föredrar att åka snowboard – här finns det något för dig.

Men det är inte bara skidåkningen som står i fokus här – det finns gott om god mat, så om du skulle behöva en paus i skidåkningen kan du besöka någon av de många restaurangerna som ligger längs bergen, och som både erbjuder lokal och internationella maträtter. Och efter en intensiv dag i veckan kan du roa dig på någon av de många after ski-evenemangen som finns på plats.

Annons

Låter allt det här lockande? Vi anade det – och som tur är så har du möjligheten att uppleva allt detta. Tack vare Österrikes Turistbyrå har du nu chansen att vinna en resa för fyra personer till Zillertal i Österrike, komplett med ett skidpass som ger dig obegränsat med skidåkning och boende på  fyrstjärnigt hotell. För att vara med och tävla klickar du här och svarar på frågorna längst ner.

Lycka till – och se upp i backen!

oew_logo-b2c_se_4c_1

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.