Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]

Vinn superfood från Herb Hero

herb-heroooBehöver du fylla på superfoodskafferiet? Då har du kommit rätt, för nu har du chansen att vinna superfood till ett värde av 900 kronor från Herb Hero.

Herb Hero är ett nystartat företag som fokuserar på högkvalitativ superfood av världsklass – och självklart är alla råvarorna ekologiska. Du har nu chansen att vinna ett komplett superfoodpaket av dem, till ett värde av hela 897 kronor. I paketet hittar du:

1x Moringa
Känd som Mirakelträdet och det har sitt ursprung i den södra delen av Himalaya. Det är en extremt proteinrik växt som innehåller alla essentiella aminosyror och bladen har de högsta nivåerna av antioxidanter som någonsin upptäckts. Moringa anses vara den mest näringsrika plantan i världen. Smaken liknar grönt te och bör användas rå. Använd den i din yoghurt eller smoothie för att förbättra näringsinnehåll och smak.

1x Turmeric
I årtusenden har denna planta använts i inhemska kulturer för sina kraftfulla antiinflammatoriska effekter och höga antioxidant-kapacitet. Gurkmeja är en väldigt potent rotväxt som bör vara en naturlig del av din kost på grund av att den sägs förhindra en mängd olika åkommor. En grundläggande ingrediens i curryrätter och grytor men kan också användas för att krydda upp din eftermiddags-smoothie eller grönjuice.

Annons

1x Coconut Oil
Den optimala källan när du behöver en snabb energikick , fullpackad med fettsyror – de nyttiga. En av de mest mångsidiga produkter vi känner till med flera hälsofördelar . Kan användas i allt från matlagning och bakning till behandling av torr hud och hår.

Så tävlar du
För att ha chansen att vinna superfoodpaketet behöver du svara rätt på frågan nedan och maila till [email protected] senast den 30 oktober – skriv Herb Hero som ämne.

Var odlas råvarorna för Herb Hero’s produkter?

1. Runtom i Europa

2. Lokala bönder i Thailand

3. Hela världen

Tips! Du hittar svaret här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.