Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Tävlingar

Tyck till om vår hemsida – vinn hörlurar från JBL

Vad tycker du om vår hemsida? Genom att svara på det har du chansen att vinna hörlurar från JBL till ett värde av 600 kronor!

Annons

Vi går de varmare tiderna till mötes, och många av oss flyttar därmed ut träningspassen. Nu har du chansen att vinna de perfekta hörlurarna för utomhusträningen – JBL Inspire 500 for Women. Hörlurarna är utrustade med en teknik som gör att de sitter säkert på plats under alla träningsformer utan att göra ont. De är små och lätta, och har en nättare design som gör att de sitter bra även på de med något mindre öron.

Med åtta timmars batteritid behöver du aldrig vara orolig för att de inte ska räcka under hela passet, och ljudkvalitén kommer göra dig motiverad till att träna både längre och hårdare. Du behöver inte vara orolig om det börjar regna – de är nämligen både svett- och regntåliga – och slipper sladdrassel eftersom de är helt trådlösa.

Låter det som något för dig? Klicka här och svara på frågorna för att ha chansen att vinna, lycka till!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.