Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

5 bra skäl att träna idag

Känns det jobbigt att ta sig till träningen idag? Här är fem goda skäl att kämpa dig dit ändå, som kanske ger dig lite extra träningsmotivation.

1. Du presterar bättre

Du kanske har mycket att göra på jobbet eller i skolan och känner att du inte har tid att träna – men faktum är att det är en extra anledning till att göra det. Som vi skrev här kan träning både göra dig smartare och lyckligare.

2. Soffhänget blir skönare efteråt

Du kanske har svårt att lyfta dig från soffan, men tänk på hur skönt det kommer vara när du har tränat klart och får slänga dig i den mjuka soffan. Det kommer kännas betydligt bättre då.

Annons

3. Du får bättre självförtroende

Träning överlag är ett riktigt bra sätt att höja självförtroendet på – du kommer känna dig riktigt grym efter ett avslutat pass, och få ett höjt självförtroende. Chansen är stor att det ökade självförtroendet kommer följa med dig även när du lämnar gymmet.

4. Du minskar risken för sjukdomar

Se inte träningen som något du gör av ytliga anledningar – se det istället som en riktig mirakelmedicin. Det har nämligen visats minska risken för 13 olika cancertyper, och massor av andra sjukdomar.

5. Du lever längre

Forskning har visat att du genom att träna ökar chansen för att leva länge – det är riktigt bra motivation när det känns lite jobbigt att ta sig till träningen.

Tags : Motivation

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.