Hälsa & Fitness
Annons
Annons
PromotionTräning

Appen som ger dig träningsmotivation

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN ABILICA.

AbilicaaaaaÄr du en av alla som kämpar med att komma igång med träningen? Det du behöver är inte nödvändigtvis ett dyrt gymkort och en personlig tränare, utan motivation, vägledning och möjligen en spark där bak – något du kan få helt gratis från en app.

Det finns många appar där ute som påstås ge dig allt detta, men vår favorit är träningsappen Abilica Circle. Den är helt gratis, och ger dig all hjälp du behöver för att komma i form i ditt eget vardagsrum. I appen får du färdiga cirkelträningspass, som en instruktör guidar dig genom med hjälp av träningsvideor. För att göra många av övningarna behöver du inget annat redskap än din egen kropp, men några övningar kräver mindre redskap som hantlar, kettlebell, medicinboll och en träningsmatta. De här redskapen tar knappt någon plats och går att köpa billigt här, men de gör träningen både mycket roligare och mer effektiv.

Annons

Skapa ditt eget träningsprogram
Träningsprogrammen i appen är indelade i två delar, Abilica Circle och Abilica Circle Women. Du får över 100 olika kostnadsfria träningsfilmer som är anpassade till din nivå, ditt mål med träningen och vad du har för träningsredskap hemma. Du kan också se en lista på olika övningar du kan göra med just de redskapen du har, och få detaljerade instruktioner om hur du gör dem med rätt teknik. Filmerna är en minut långa och du kan själv avgöra hur långa pauser du vill ha.

Med hjälp av den här appen kan du träna rätt och effektivt, var som helst och när du vill. Oavsett om ditt mål är att bli starkare, förbättra konditionen, bränna fett eller bara komma i bättre form kommer du hitta ett träningsprogram som passar just dig. Om du vill välja övningarna själv kan du göra det, och sätta ihop dem till ditt alldeles egna personliga cirkelträningsprogram.

Motiverande funktioner
Träningsappen registrerar hur lång tid du tränar varje gång, och varje gång du har fullföljt ett träningsprogram får du poäng som gör att du klättrar högre upp bland nivåerna. På så vis kan du enkelt se hur du utvecklas och motiveras av din egen framgång. Du kan också ta snygga, färgsatta bilder när du tränar, och sedan dela med dig av både bilderna och resultaten till dina vänner på Facebook och Instagram. Men vad är väl ett träningspass utan musik? Inget! Därför är vi glada över att appen har stöd för att man ska kunna lyssna på egna, nedladdade låter när man tränar.

Om du vill träna funktionellt, med en bra mix mellan styrketräning och konditionsträning kommer du ha stor glädje av Abilicas träningsapp. Det blir ett roligt, enkelt och effektivt alternativ till gymmet.

App

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN ABILICA.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.