Hälsa & Fitness
Annons
Annons
PromotionTräning

Festa och träna med gladiatorn Pansar den 16 september

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN WORKOUT PARTIES.

Pansar-2Den 16 september går Workout Parties av stapeln och vi har pratat med Peter Bláha, även känd som Pansar från Gladiatorerna, för att få veta vad han har för planer inför den stora träningsfesten.

Vad kommer du göra på Workout Parties?
– Jag kommer hålla i ett pass tillsammans med Aris Sanchez (känd som Phoenix i Gladiatorerna red anm). Vi kommer bjuda på ett riktigt hårt och roligt träningspass, men exakt vad vi kommer göra är hemligt än så länge.

Annons

Har du varit med på Workout Parties tidigare? Vad tyckte du i så fall?
– Jag har varit med en gång och det var skitkul, med bra musik och mycket folk. Det är ett svinbra koncept, eftersom man får festa utan alkohol och och sån skit. Klockrent!

Varför tycker du att folk borde komma den 16 september?
– För att det är ett sjukt kul event där man får dansa och träna samtidigt, och det visar definitivt att man kan ha kul utan alkohol. Det är också en bra start på helgen, eftersom du kommer må så mycket bättre av endorfinerna du får efter Workout Parties jämfört med om du hade varit på en vanlig fest. Det är helt enkelt riktigt bra drag!

Är du sugen på att skaka rumpa med Peter (och oss) på dansgolvet den 16 september? Gå in här och boka biljetter till årets träningsfest. Ange koden halsafitness för att få rabatt, och dessutom en tidning av oss i efterhand!

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN WORKOUT PARTIES.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.