Hälsa & Fitness
Träning

Inspirerande träningshelg med Sara ”Fitnessfeministen” Dahlström

Behöver du fylla på med träningsinspiration?
Vill du lyfta tungt med naturen som redskap?
Är du sugen på att äta gott och bo bekvämt med tillgång till spa-avdelning under en helg?

Allt detta kan du få den 17 till 19 november, då jag tillsammans med New Life i Oskarshamn arrangerar en träningshelg med massor av rolig träning och inspiration. Målet är att vi alla ska få uppleva riktig träningsglädje, och få med oss massor av motivation.

Vi kommer välta däck, gå med tunga vikter, lyfta stenar och mycket mer ute i naturen – allt för att vi ska få riktigt kul och effektiv träning tillsammans! Du får ett litet smakprov på vad som kommer på videon längst ner. Och om du inte känner för att ägna hela helgen åt hård träning så är det helt okej – mellan passen har du möjligheten att slappa i hotellets spa-avdelning, eller bara äta god mat!

Annons

Det är den perfekta helgen för dig som vill komma iväg och få massor av ny träningsmotivation – utan att behöva lämna Sverige eller betala dyra pengar. Allt det här får du nämligen för bara 2 995 kronor. Boka din plats här så ses vi den 17 november!

/ Hälsa & Fitness chefredaktör Sara Dahlström

 

Sara Dahlström
Chefredaktör på Hälsa & Fitness som lyfter tunga vikter, dallrar med tjocka lår och bekämpar patriarkatet. Japp, allt på en och samma gång.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.