Hälsa & Fitness
Annons
Annons
PromotionTräning

Kom igång med din hemmaträning

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN ABILICA.

AbilicaDu behöver inget gym för att komma i form! Både med och utan träningsutrustning kan du träna effektivt hemifrån – samtidigt som du sparar tid och energi.

Det finns många anledningar till att träna hemma. Det passar perfekt för dig som har mycket att göra på dagarna, eftersom du inte behöver lägga tid på att packa träningsväskan och ta dig till och från gymmet. Speciellt du med barn har mycket att vinna genom att träna hemma, eftersom du får mer värdefull tid att tillbringa tillsammans med familjen.

Om du tränar hemma är du inte heller beroende av öppettider, utan kan träna när du känner för det. Du riskerar inte heller att dyka upp på gymmet i mitten av “prime time”, då man måste stå i en lång kö för att använda all redskap och utrustning. Det är alltså många orosmoment som försvinner när du har tillgång till träningsutrustning hemma; du behöver varken oroa dig för trafikstockningar, att skaffa barnvakt eller att utrustningen du ska använda ska vara upptagen.

Annons

Vad behöver du?
Du behöver egentligen inga redskap för att träna hemma, du kan komma långt genom att bara träna med din kroppsvikt. Men om du vill göra din träning roligare och mer effektiv så finns det några redskap som kan vara bra att köpa hem.

Ett träningsband är till exempel väldigt billigt, men otroligt användbart eftersom du kan använda det för att öka svårigheten i många övningar. En kettlebell passar utmärkt till hemmaträningen, eftersom den knappt tar upp någon plats men ger dig många nya träningsmöjligheter. Detsamma gäller så kallade suspensionsband som du kan fästa i taket eller i en dörr, och som du kan använda för att träna hela kroppen. Det finns såklart mycket mer tillbehör du kan köpa till ditt hemmagym, men med de här redskapen har du en bra grund!

Abilica-2Vad ska du göra?
Nu vet du vad du ha hemma men vad ska du göra med dina redskap? Det kan vara svårt att veta, och därför har Abilica utvecklat en egen träningsapp där du hittar cirkelträningspass som du kan göra hemma med enkla redskap som push-up bars, medicinboll, kettlebells, sandsäck, hopprep, viktväst, stepbräda, hantlar och skivstänger.

Abilica Circle App ger dig möjlighet att träna effektivt och korrekt, var som helst och när som helst. Allt du behöver göra är att välja ett träningsprogram och trycka på startknappen. Oavsett om ditt mål är att bli starkare, förbättra konditionen, bränna fett, eller bara allmänt komma i bättre form kommer du hitta ett träningsprogram som passar just dig.

Appen registrerar hur länge du tränar, och varje gång du slutfört ett träningsprogram får du poäng som du kan använda för att klättra högre upp på stegen. På så sätt kan du enkelt följa utvecklingen, och låta dig motiveras av dina egna framsteg. Du har också möjlighet att ta bilder av träningsstunderna och dela dem och träningsresultaten med dina vänner på Facebook. Och vad är väl ett träningspass utan musik? Därför kan du skapa dina egna spellistor med din favoritmusik via iTunes och lyssna på dem när du vill.

Få inspiration!
Vill du hämta inspiration till din hemmaträning? I AbilicaMagasinet hittar du artiklar och blogginlägg om dom senaste trenderna och nyheterna inom hemmaträning. Du får också tips till träningspass och hur du får bäst utbyte av Abilica sina hemmaträningsprodukter. Glöm inte att det viktigaste är att du har kul!

Abilica-3

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN ABILICA.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.