Hälsa & Fitness
Annons
Annons
PromotionTräning

Skräddarsy din träning

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN FOREVERLIVING.

Från elitsoldater till supermodeller. Personliga tränaren och före detta elitidrottaren Gry Giviens anpassar träningen efter förutsättningarna, precis som vi alla bör göra.

– Det är mycket att ta hänsyn när du lägger upp din träning; har du ett stillasittande jobb eller springer du runt hela dagarna, olika åldrar har olika förutsättningar och vi har olika stor träningserfarenhet. Lär känna din kropp och hur den reagerar på olika träningsformer. Sedan kan du skräddarsy din träning helt efter dina behov och vad du vill uppnå.

Ett vanligt misstag många gör när de börjar träna är att de kör för långa pass. 40 minuter är perfekt.

– Anpassa efter hur mycket tid du har och hur mycket du orkar. Ibland kanske du inte har mer än 20 minuter, och då är det bättre än inget. Gör lite varje dag, och ta helt ledigt från träningen en dag i veckan. Försök att alltid lägga in lite knäböj, utfall, armhävningar, magövningar, ryggövningar och stretch. Komplettera gärna med en liten yogaserie, morgonhälsning till exempel, den sträcker ut hela kroppen.

Annons

För att få ut maximalt av träningen och hålla energin uppe har Gry alltid med sig lite extra påfyllning.

– Jag har alltid proteinbaren Forever Pro X2 med mig, och en Aloe2Go. På så sätt håller jag blodsockret på en jämn nivå hela passet, berättar Gry, som startar uppladdningen redan på morgonen med ARGI+.

Hör vad Gry har att säga om ARGI+:

Grys bästa tips:

  1. Lär dig tyda kroppens behov och begränsningar.
  2. Träna hela kroppen.
  3. Kom ihåg styrketräningen.
  4. Variera olika träningsformer.

porträttbild Gry

Om Gry

Gry Giviens har varit dansk mästare i friidrott, och utbildat sig till personlig tränare i USA. Hon har tränat US Marines i Afghanistan, och numera finns många kändisar på klientlistan, bland andra supermodellen Josephine Skriver (@josephineskriver). Hon är också träningsambassadör för Forever Living – världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera.

 

DET HÄR ÄR EN ANNONS FRÅN FOREVER LIVING.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.