Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://halsafitness.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Veckans övning med Abilica

Veckans övning v.35: Lunge

SÅ HÄR GÖR DU

Lägg sandsäcken på axlarna. Ta ett kliv framåt med valfritt ben. Stå i höftbredd i ditt steg så du har god balans. Låt kroppen sjunka ner mot marken som ett lod genom att böja båda knäna. När du är i bottenläget ska båda knäna ha ca 90 graders vinkel och främre foten vara helt i marken. Rak i ryggen.

Annons

RELATERADE PRODUKTER

TRÄNA HEMMA DU OCKSÅ

Det finns många fördelar med att träna hemma. Du sparar tid och behöver inte åka i väg på gymmet för att träna. Med enkla produkter som tar liten plats har du allt du behöver för att köra många olika träningspass hemma i vardagsrummet. På det sättet kan du hinna med mer och använda mer tid på det du gillar.

ABILICA CIRCLE APP

Abilica har sin egen gratis träningsapp där en instruktör följer dig från A till Ö i varje övning. Du kan antigen köra med en specifik produkt eller blanda övningar från olika produkter. Du kan hitta flera övningar till Abilica SandBag, men även övningar till många andra produkter från Abilica. Det finns över 130 olika övningar i appen!

Lycka till med träningen!

Lämna en kommentar

Annons
Annons
Annons
Yoga Bingo är en ny och underhållande version av att praktisera Yoga
Yoga Bingo är en ny och underhållande version av att praktisera Yoga