Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Aktuellt

En VIKTig historia

Terese Alvén är kvinnan bakom “Spark i baken”, en av Sveriges största bloggar om träning och hälsa. I sin nya bok “Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild” berättar hon på ett personligt och ärligt sätt om sin resa från tjejen som fick anorexia och lades in på ätstörningsklinik, till den sunda och glada träningsförebild som hon är för många idag. Terese är nybliven tvåbarnsmamma – lilltjejen Tilde föddes i januari – och driver passande nog även sajten “Spark i magen” om träning för gravida och nyblivna mammor.

Annons

Sugen på mer gravidträning? Spana in Hälsa & Fitness senaste tillskott “Träna som gravid” som du kan förhandsbeställa här: http://www.faktabocker.se/tidningar/kom-i-form-trana-som-gravid

Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.