Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Mer näring i äggen, tack vare sojabaserad hönsmat

Mer näring i äggenSugen på att utmana släkten i vem som kan äta flest ägg till påsk? Go for it! Brittiska livsmedelsverket har nyligen släppt en rapport som konstaterar att näringen i ett genomsnittligt ägg förbättrats avsevärt sedan 30 år tillbaka. Faktum är att ett ägg innehåller alla näringsämnen som din kropp behöver, förutom kolhydrater och C-vitamin, och tack vare sojabaserad hönsmat så produceras nu ägg som innehåller 20 procent mindre fett, 13 procent färre kalorier och 70 procent mer D-vitamin i jämförelse med hur näringsinnehållet såg ut på 80-talet.

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.