Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Aktuellt

Så gör du nyttiga och goda måltider – på nolltid

Annonssamarbete med VITAMIX

Är det möjligt att baka pizza med en blender? Absolut, med Vitamix är det både möjligt och enkelt. Här är ett gäng tips på hur du på ett ögonblick kan göra både god och nyttig mat med hjälp av en Vitamix blender.

Det ska vara smidigt och roligt att laga hälsosam mat från grunden. Med toppmodern design och banbrytande teknik som behärskar allt från varma soppor och frysta efterrätter till att mala mjöl, hacka lök och knåda deg är Vitamix så mycket mer än bara en blender. Den kan till och med fungera som avfallskvarn!

Självrengöring på endast 60 sekunder

En förutsättning för att använda din mixer ofta är att den är enkel att rengöra. Häll bara ned varmt kranvatten och några droppar diskmedel, på med locket och kör maskinen på högsta hastighet uppemot en minut. Skölj ur och låt kannan torka upp och ned!

Annons

Fyra populära recept

Med en Vitamix blender är det enkelt att omvandla naturliga ingredienser till näringsrika måltider på bara någon minut. Här kommer några tips på populära recept: 

1. Pizzabotten med blomkålPizzadeg med blomkål som bas – ett perfekt alternativ för dig som inte tål gluten, eller för dig som bara vill ha ett hälsosammare alternativ.

2. Vegansk majonnäs
Med kikärtsspad är det möjligt att ersätta äggen i en klassisk majonnäs.

3. Bönburgare med Sriracha Aioli

Ett bevis på att vegetarisk mat kan vara smakrik och rolig.

4. Avokado – och chokladpannkakor

Foto: Natasha Corrett

Vill du veta mer om hur du kan använda din Vitamix Blender?
Se dessa videos för några bra exempel:

Besök www.theblender.se för massor av fler enkla och smakfulla recept, tips och idéer och följ oss på Facebook och Instagram: VitamixSverige

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.