Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Aktuellt

Träna hela kroppen på 17 minuter!

"17 minuter hela kroppen" kostar 15 kronor i App Store.
“17 minuter hela kroppen” kostar 15 kronor i App Store.

17 minuter är allt som krävs för att du ska kunna utföra ett träningspass för hela kroppen, med lite hjälp av den här nya appen! Den bästa träningen är bekant den som blir av, så känner du att du har lite för många dagar per vecka då du skulle vilja träna men inte har tid kan den absolut vara värd att testa. Kvinnan bakom appen är energiknippet Caroline Nilsson som sedan länge är ett välkänt ansikte i träningskretsar.

Annons
Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.