Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost

Om du gillar grönkål, gillar du nog även…

grönkål

Även om vi gillar grönkål, så finns det fler gröna bladgrönsaker som är lika fullpackade med näring och smak.

Annons

”Prova kai-lan (kinesisk broccoli), asiatisk napakål och kålrabbi – en söt och krispig medlem i familjen korsblommiga växter som är full av C-vitamin”, säger Adria Wu, kökschef och ägare av hälso- och juicebaren maple&FITZ i London.

Kai-lan och napakål fungerar utmärkt i en wok, medan kålrabbi smakar bäst rå i en sallad.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.