Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Promotion

Nya träningstrenden – Österrike

HELA DENNA ARTIKEL ÄR EN ANNONS

Att åka på träningsresa är inte sällan förknippat med varmare breddgrader, men den nya trenden Österrike erbjuder ett året runt-alternativ som inte bara fokuserar på klassisk vintersport. Istället kan du njuta av det fantastiska sommarvädret och utforska träning, adrenalin och fantastiska omgivningar på en och samma gång i mångsidiga Zell am See-Kaprun!

Att komma iväg hemifrån för att njuta av lugn, träning och äventyr – allt i en kombination – är en av de främsta motivationshöjarna som finns. Har du testat detta en gång och haft en lyckad erfarenhet, vet du precis vad vi talar om när vi säger att du kommer göra det igen!

En träningsdestination som vill växa och slå sig in i topp måste kunna erbjuda sina besökare utmaningar, rekreation och livsglädje på många plan. Ofta bör naturligtvis träningen sättas i främsta rummet, och alltid med ditt specifika mål i sikte – oavsett om detta är att fokusera helt på att bli bättre inom din sport, eller testa på något nytt.

Ett bergsäkert alternativ
Den kanske allra hetaste träningsdestinationen inför säsongen 2017 heter Zell am See-Kaprun, och ligger invid Zeller-sjön i Österrike. Platsen är verkligen ett centrum för välmående, äventyr och upptäckter som slår det allra mesta, med Alperna som närmaste gäst.

LÄS MER: SPECIALERBJUDANDE FÖR ZELL AM SEE-KAPRUN!

Annons


En bedårande utsikt väntar dig i Zell am See-Kaprun.

Den nya Run & Walk Park erbjuder utmaningar på alla nivåer, och på vitt skilda sätt. Träningsmöjligheterna är många och oavsett vad du är sugen på finns det klassiska löparslingor med varierande svårighetsgrader, promenadstråk med svindlande utsikt och möjligheter att komma längre och upptäcka Alperna på cykel.

Vatten har för övrigt en central roll här i alpbyn, och bland de saker som den adrenalinlystna kan vända sig till finner vi vattenyoga, paddling och simning i ett 23-gradigt sommarvatten i sjön mellan bergen.


Yoga på vatten låter dig förena själ och natur.

Påfyllning av energi
Samtidigt som träningen ger energi, så är det så klart så att den även slukar den. Zell am See-regionen erbjuder gott om matupplevelser som sträcker sig från den inhemska maten till exempelvis medelhavskost, med både smak och återhämtning på en och samma tallrik.

Vid sidan om träningen finns också shopping runt hörnet, och när du sedan vill slappna av – efter en dag av upplevelser för livet – väntar spa i yppersta klass, inte minst på klassisk mark som hotellet Kaprunerhof.

Alperna är sedan långt tillbaka en erkänd plats för både kropp och själ vintertid, men när regionen Zell am See-Kaprun nu också erbjuder fantastiska möjligheter att träna, vila och upptäcka i storslagen sommarmiljö är Österrike helt plötsligt något att placera högt upp på din bucketlist!


Avrunda en heldag med intryck i Kaprunerhofs eleganta spaavdelning.

HELA DENNA ARTIKEL ÄR EN ANNONS

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.