Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]Promotion

TÄVLING! Vinn 3 månaders förbrukning av iGO energyshots

HELA ARTIKELN ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED IGO

iGO energyshots är det snabba och smidiga alternativet till energidryck, och nu har du chansen att vinna motsvarande 3 månaders förbrukning av denna smidiga och effektiva shot!

igony

Energishoten har i USA länge varit ett mycket populärt alternativ för en extra kick inför ett träningspass. Nu har iGO energyshot äntligen kommit till Sverige!

Annons

Var med och tävla om motsvarande tre månaders förbrukning av denna perfekta PWO. Värdet på paketet uppgår till 1 435 kronor, och innehåller fyra lådor iGo energyshot – vilket ger totalt 48 förpackningar a två shots.

Det du behöver göra är att svara på frågan nedan och motivera varför just du ska bli vår vinnare. OBS! Svaret hittas här! Vi behöver ditt svar senast den 22 januari. Lycka till!

*Tävlingen är avslutad. Vi säger stort grattis till Emelie Petersson i Osby!*

Om iGO energyshots
Den lilla flaskan med den stora effekten innehåller lika mycket uppiggande ämnen som en hel energidryck, men i ett smidigt format som gör att du kan ta med den överallt för att alltid kunna fylla på med extra energi – på väg till träningen, i bilen eller på jobbet. Du kan till och med ta med den på flyget!

Du kan välja att dricka den rakt upp och ner eller mixa den med annan dryck, exempelvis i vattenflaskan på gymmet eller ett glas vatten på jobbet. Givetvis är den helt sockerfri, och bland de aktiva ingredienserna märks naturligt koffein, panax ginseng och vitamin B12 som ger snabb energi, medan aminosyran L-karnitin höjer din prestationsförmåga. Dessutom innehåller iGO energyshot guarana för ökad koncentration och fokus.

Många idrottare och motionärer uppskattar att man nu kan fylla på med energi utan att behöva dricka stora mängder vätska. På någon sekund får man i sig motsvarande en energidryck utan massa onödigt socker med mindre än en kcal per shot. Perfekt som PWO!

HELA ARTIKELN ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED IGO

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.